Videohilsen: Den stolte ejer af en Selfie-stang

 

Så er det tid til juni måneds første Videohilsen. Det handle ikke mindst om det mest vanvittige indkøb på min ferie sammen i Italien. Vi var godt en uge sammen i Rom først. siden tog vi turen med hurtigtoget – med 300 km/t til Napoli. Vi besøgte øen Ischia, som ligger blot en lille times sejlads fra byen.

Bort set fra det tossede indkøb, kan nu se et par video-stumper fra turen.

I næste uge er jeg gæst i selskabet Dantaxi, der kører på Bornholm. Jeg besøger Folkemødet sammen med titusindvis af andre mennesker. På grund af den store tilstrømning af mennesker, får bornholmerne hjælp fra en gruppe sjællandske vognmænd og chauffører. En af dem – Henrik fra Slagelse – har inviteret med på turen og nu skal jeg altså for første gang køre taxi på min fødeø.

Jeg er på!

 

GOD JAGT

Next ArticleEn gang bornholmer...