Videohilsen – Bogen er på vej

Så er det tid til fredagens video-hilsen.

I dag kommer den ikke fra taxien. For jeg holder fri for at gøre det sidste skrivearbejde på min bog. Den er optaget derhjemme i “privaten” og handler om min kommende bog. Er gået lidt stille med dørene for nu at være sikker på, at jeg kunne skaffe tid og ressourcer til at skrive den færdig. Mit taxiarbejde fylder jo rigtigt meget i timer-. Og selvom bogen indeholder mange af de beretninger, som jeg har skrevet på min blog siden oktober 2013, hvor hele dette univers blev en realitet, skal grundmaterialet gennemarbejdes for at passe til bogens format.

Bogen er inddelt i en række kapitler, som igen indeholder mange af mine essays om verden, som jeg oplever den i mit taxi-univers. Faktisk startede det hele netop med, at så mange af jer opfordrede mig til at skrive bogen. Men jeg havde mest lyst til at afprøve de daglige beretninger – først på Facebook – men sidenhen på min blog.

..Jeg har det som onkel Danny. Jeg holder af hverdagen,,,

På et meget tidligt tidspunkt fik jeg tre henvendelser fra forlag – af fastere eller læsere karakter. Men jeg valgte Bogkompagniet, hvor forlæggeren, Johnny Staun, har givet mig fuld opbakning og frihed. Han har tidligere stået bag kontroversielle udgivelser som bogen om DR’s tidligere generaldirektør, Kenneth Plummer og ikke mindst bogen om Se&Hør. Også portrætbøger og enkelte skønlitterære bøger kommer fra forlaget på Østerbro i København

Men jeg er jo bare taxamand og agerer i en langt mindre dramatisk sammenhæng. Eller gør jeg? For ved genlæsningen af mine mange historier fra den virkelige virkelighed slår det mig hvor kærlig, sørgelig, ond, vedkommende, kynisk, overraskende, genial, fordummende, indbydende, afskyelig den almindelige hverdag er.

Jeg har det som onkel Danny. Jeg holder så fandens meget af den

Next ArticleEn slant til servicekulturen