Du møder natmanden

 

 

Så er det tid til at møde taxamandens natmand, Morten Mayntzhusen.NATMANDEN – det er i virkeligheden et groft udtryk på en renlig og rar fyr, der har en fortid i shipping. For i den gamle forståelse er natmanden ham, der tømte borgernes lokummer, og det skal den nydelige og velduftende Morten ike sammenlignes med.

Han tømmer ikke latriner. Han tømmer nattelivet for betalingsvillige kunder. Iskoldt og bestemt. når sprutten får ind og forstanden fordamper en smule – men også rart og venligt

Er der to, der hænger sammen i dansk taxiunivers, så er det ham og jeg. Med en afløser et par gange om ugen, er vi ansvarlige for kundebetjeningen og indkørte penge til os selv og vognmanden i vogn 2282.

Det er lykkes mig – i fuld fortrolighed – at få morten til at karakterisere mig og vores samarbejde.

Det er hårdt at høre – men vi er stadig en slags venner, selv om han er meget ung målt på sølvrævs-skalaen.

Next ArticleDjøf mig her, djøf mig der - djøf mig alle vegne