Videohilsen: Taxamanden ta’r en uge fri fra arbejde

 

Så er det tid til denne uges video hilsen. Taxamanden gør boet op for ugen, der gik. Og så kan du møde hans yngste datter Mathilde. De to tager en uge til Italien i næste uge. Først nogle dage i Rom. Og så 5 dage til øen Ischia, der ligger i Napolibugten nord for Capri.

Det handler om en gave til den unge dame. I vores sammenbragte familie med mand, kone og tre børn, har vi haft en tradition om at tage hver af ungerne en tur ud at rejse efter studentereksamen. En slags studentergave af oplevelseskarakter. – Og det enkelte barn med den respektive far eller mor.

For fire år siden, blev den yngste student. Da det skete, var taxamanden endnu ikke ”opfundet” og jeg var midt i en transaktion med farvel til chefjobbet i DR, salg af bolig – og skiftet fra en cheføkonomi til en lavere indkomst i en ganske almindelig familie. Nu er der så ved at være styr på det meste igen, og ”taxafars” studentergave til Mathilde kan gennemføres.

Taxamanden kender I. – Men hvad laver den unge dame?

Hun studerer til socialrådgiver. Mathilde, der i dag er 23 år,  er i gang med andet år på Professionshøjskolen Metropol i København.

I næste uge holder taxamand & datter fri fra arbejde og studier.

8 dages levende liv i “Støvlelandet”

Og til alle jer andre derude:

GOD JAGT

 

Next ArticleEt par flade der ikke er glemt