FOR DUM TIL NOGET PÅ “DEN DUMME”

 

 

Nu er jeg overbevist.

Hvis jeg var født som kvinde, var jeg blevet lesbisk.

Da jeg begyndte at tænke tanken, troede jeg alene det var noget med kvindekroppen, som jeg er så betaget af.

Den forklaring er for simpel

Min erklærede lesbianisme er totalt konsolideret efter at jeg startede tilværelsen som taxichauffør i det københavnske natteliv. Jeg er chokeret over, hvor stort et utal af strategisk dumme forførere, der findes derude i den virkelige virkelighed.

I begyndelsen troede jeg, det var min evigt tændte historie-radar, der alarmerede mig, når jeg er på jagt efter noget at skrive hjem om. Det er her sommerferien kommer på sin plads.

Sover mere.

Nyder min spildtid.

Onkel Danny skulle have være taxichauffør, sagde han. Jeg trænger til at krænge klichéen af mig – og bare være en almindelig mand på 64, der har et år 51 dage og nogle få timer til folkepensionen.

Pæn fyr med den kropsnære skjorte udenpå bukserne. Den kan lige skjule den begyndende velfærdsmuskel.

Men nu er jeg tilbage. Ude blandt det store hav af forførelse. En fredag nat i det københavnske vandhul for rigtige mænd, der leder efter den korteste rute til at få noget ”på den dumme”.

Han ser sgu meget galant ud, ham den 40-årige mand. Pæn fyr med den kropsnære skjorte udenpå bukserne. Den kan lige skjule den begyndende velfærdsmuskel.

Han holder døren for kvinden. Først, da bildøren er helt åben forstår jeg på samtalen, at de IKKE skal følges hjem. Det har manden så ikke helt forstået. Hvorfor vil hun ikke med hjem? For en udenforstående er det ret indlysende – trods den nydelige krop, den blankpolerede, skaldede isse, der efter sigende kan tænde kvinder som selv det smukkeste ”garn”. Den kortærmede skjorte, de brune arme, der er behårede uden at han ligner en orangutang.

Men ordene er menneskeabens.

Han er så fuld, at vokabulariet indskrænker sig til ikke meget mere end 5 ord: TA’R DU IKKE MED HJEM. Det er hovedindholdet i hans forføriske tilbud. Med hjem for at knalde en stiv mand.

Altså stiv som i stangstiv.

Kvinden affyrer farvel-argumenterne. Skal tidligt op. De halvvoksne børn derhjemme. Og til sidst giver han op og lader hende tage plades på bagsædet. Men hanhjorten skal lige markere sit revir. Mens stanken af nattesvir og sprut breder sig fra hans krop og ud i hele kabinen, læner han sig over hende og kysser hende dybt.

Han forsøger nærmest at tømme damen for luft.

– Så kører vi!

Jeg lyder som en guvernante i et fortvilet forsøg på at kaste en redningskrans ud.

Det virkede.

Orangutangen træder et skridt tilbage

Jeg smækker gearvælgeren i ”D” for drive.

Hun sukker endnu dybere. Et nærmest terapeutisk, dybt åndedrag, der skal rense luften inde i hende

Nu handler det om at komme ud af kærligheds-krigszonen.

Der kommer et dybt suk fra kvinden i sekundet efter. Og et opgivende nødsignal af de ironiske.

– Det var dog helt utroligt!

Hun sukker endnu dybere. Et nærmest terapeutisk, dybt åndedrag, der skal rense luften inde i hende.

– Det er anden gang jeg har mødt ham – og jeg kender ham nærmest ikke. Sidste gang tog han et kærligt greb om min hals, og sagde, om jeg vidste, hvad jeg gik glip af, fordi jeg ikke ville tage med ham hjem. I aften – et par uger efter – prøver han så igen. Jeg siger, at jeg ikke skal med ham hjem, – og så går han udenfor i barens gårdhave. Jeg er der et par timer – og støder så på ham, da jeg vil hjem. Så begynder han fanneme forfra.

Hun er en smuk dame sidst i 40’erne og lever ikke mange af sine timer i nattelivet. Hun er nyskilt efter 22 års ægteskab og ungerne er på ferie. Nu vil hun bruge lidt tid på sig selv – og føler sig for gammel til diverse dating-apps. Og så havde hun en ide om, at tiderne havde forandret sig, siden hun selv var teenager.

Men hun er IKKE imponeret over dagens standard i den maskuline forførerkunst.

Jeg fortæller, usolidarisk med mit køn, anekdoter fra taxi-nætterne. Mange af dem grovere end hendes aktuelle oplevelse.

Hun er smuk og fattet, da vi afregner og smiler til hinanden via bakspejlet. Men hun vil af med en slags undskyldning.

– Jeg har det sgu lidt dårligt med at idioten fik lov til at sige farvel med det dybe kys.

Jeg vender mig om og taler direkte til hende med al den maskuline høflighed, jeg har lært af min far, officeren.

Hallo, det var den helt rigtige pacificering af fjenden. Må jeg ikke give dig en karakter for din indsats

– Meget gerne, siger den smukke kvinde i taximørket.

– et ubetinget 12-tal. Topkarakter for det taktiske overblik

Vi siger farvel til hinanden med et grin

Next ArticleONE NIGHT IN BEIRUT